فراخوان ثبت نام دهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران

17 بهمن 1399
دهمین دوره اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران" به همت سازمان جهاد دانشگاهی تهران و با هدف تقدیر از دانشجویان و گروه‌های دانشجویی که براساس مصادیق فداکاری در عرصه‌های خدمات داوطلبانه امدادی و خیرخواهانه مشارکت فعال داشته‌اند برگزار می‌شود.

علاقمندان فرصت دارند تا روز ۲۷ بهمن‌ماه ماه در سامانه ثبت‌‎نام اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ثبت‌نام کرده و اخبار و اطلاعات تکمیلی را دریافت کنند.
اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران با همکاری سازمان جهاددانشگاهی تهران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان بهزیستی کشور، سازمان انتقال خون ایران، سازمان بسیج دانشجویی کشور، کمیته امداد امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.
لازم به ذکر است که دانشجویان و گروه‌های دانشجویی می‌توانند برای ثبت‌نام به نشانی  www.tandisefadakari.ir  مراجعه کرده و مدارک و مستندات مربوطه را ارائه دهند.
جهت دریافت آیین‌نامه "دهمین دوره اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران" اینجا را کلیک کنید.

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.